Oldalak

2015. december 8., kedd

10 szuperbizarr ajándék karácsonyra

Az interneten keresgélve az ember néha furcsa dolgokra bukkan. Így jártam én is.
Most karácsonyra készülve szeretnék nektek néhány ajándéktárgyat bemutatni, amelyek legalább meglepőek, inkább meghökkentőek, de sokszor már kifejezetten bizarrnak mondhatók.
Íme 10 szuperbizarr ajándéktárgy, amelyeket jelenleg meg lehet rendelni az interneten:

1. Van kedvenc híres embered?
Igen? Akkor ha szerencséd van, van belőle akció figura! Beethoven, Mozart, Wagner, John Lennon, Leonardo Da Vinci, Edgar A. Poe, de még Sigmund Freud és Carl Jung is.


Külön Bibliai sorozat is van Mózessel, Jézussal, sőt Jézusból létezik sportos verzió is (focizó Jézus, rögbiző Jézus, motorozó Jézus, stb.)

Ami pedig szerintem már kifejezetten ízléstelen és durva, az Jézus keresztrefeszítős-változata. (Csak azt nem értem, mit keres mellette még egy gépfegyver...)


Ha egyébként a figura még nem volna elég, kapható pl. Sigmund Freud ejtőernyős változata is, de ha csak a fejét szeretnénk, az is van.


A kedvencem mégis ő: Vladimir Putyin, amint egy medvén lovagol. Azt hiszem, erre nincsenek szavak...2. A világ leghosszabb szakálla
Fogadjunk, hogy van olyan ismerősöd, aki a világ leghosszabb szakállára vágyik! Nincs? Nem baj, akkor majd lesz! Minek kivárni, míg megnő akkorára? Vedd meg neki! Mert igen, azt is meg lehet...3. Bacon, bacon mindenütt!
Van ismerősöd, aki gyűlöli a mentol ízét, ellenben egy kis sült szalonnára bármikor kapható? Akkor ezeket neki találták ki! Lepd meg egy szalonna ízű fogkrémmel, vagy rágógumival, esetleg vegyél neki szalonna illatú autóillatosítót, szalonna-szappant, tusfürdőt vagy ajakbalzsamot! Garantált kutya-vonzó hatás!


Fogkrémből egyébként létezik wasabis is. Csak hogy megtörjük a szalonna egyeduralmát.4. Zombivér a fürdőbe
Most komolyan, miért zöld egy zombi vére? Egyáltalán van egy zombinak vére? És ha van is, miért akarnék azzal fürdeni???
No nem baj, ha mégis akarna valaki, megteheti, mert íme itt van a zombivér-tusfürdő! Ráadásul stílusosan ilyen vérátömlesztő zsákban, vagy mi ez... Hát, ízlések és pofonok.


5. Gusztusos édesség
Az alábbi édességnek igazán étvágygerjesztő neve van: fülzsír kockák. Hogy ez mit takar, fogalmam sincsen, arra is csak tippelek, hogy ehető. Mindenesetre elsőrangú ajándék, nemde? (És milyen ízlésesen van becsomagolva... az ész megáll.)


6.  Árnyékszék-dekoráció
Ki mondta, hogy a WC-t nem lehet karácsonyi trendbe öltöztetni? Ez a kis Mikulás-dekoráció máris meghozta hozzá a kedvem! Csak az a baj, hogy elképzeltem: bebattyogok a mosdóba és illedelmesen megkérdezem: "Drága Mikulás bácsi, beleülhetek a képedbe??"
De ha esetleg nem csak karácsonyra vagy mikulásra akarnád kidekorálni az illemhelyet, akad itt aranyos, motiváló vagy egészen korszerű díszítés is. Ha többre vagy kíváncsi, keress rá ebay-en a "toilet decoration" kulcsszóra. Nekem nincs több hozzászólni valóm.

7. WC a házi kedvencnek is
Ha már a WC-nél tartunk.... Az oké, hogy cicavécé, meg kutyavécé. De azt én nem így képzeltem el. Most komolyan, mi a jó abban, hogy a kutyám/macskám egy vécéből iszik?? Aki kitalálta, biztos tudja... (És az a durva, hogy valaki ebből él!)
8. Diszkrét alsónemű
Ezzel a termékkel már találkoztam korábban, a következő szavakkal hirdette a cikk: "Megjelent a párkapcsolatok megmentője!" Elsőre egy teljesen szimpla alsóneműnek tűnik, semmi extra, kicsit még unalmas is. De hogy mitől lesz ez a párkapcsolatok megmentője...? Hát kéremszépen, ebbe az alsóneműbe aktív szénszálak vannak szőve, ami megköti a szagokat. Igen, az amire gondoltok: ez egy szellentés-megkötő bugyi/alsógatya! Egyetlen hibája van csak: sajnos a hangszigetelés még nem megoldott, de a kutatók már dolgoznak rajta.


9. Instant társ
Magányos vagy? Már régóta keresed a hű társadat, de még nem vezérelte utadba az Ég? Vagy egyszerűen úgy érzed egy barát/barátnő túl sok idődet, pénzedet, energiádat venné igénybe? Akkor ezt neked találták ki! Instant barát/barátnő, vízbe dobva hatszoros méretre nő!
A doboza szerint az alábbi előnyökkel jár:
A férfi:
- Udvarias (ez fontos!)
- Ingyenes filmezős és vacsorázós randi (milyen romantikus...)
- Mindig befogja a száját (hm, hasznos)
- Soha nem horkol (kifejezetten előnyös)
- Soha nem nézi meg a hitelkártya számláidat (kell!)
- Soha nem megy szórakozni a barátaival du. 3 után (álompasi)
-Soha nem vitatkozik, mindig egyetért (álom-álompasi)
A nő:
- Nem kerül semmibe (főleg ha ajándékba kapod)
- Nem kell randizni vinni (jé, milyen érdekes, a férfinél fordítva volt)
- Szereti a vasárnapi focimeccseket (kis aranyos)
-Nem zsörtölődik (kifejezetten előnyös)

Ha egyébként valami kreatívabbra vágynál, létezik olyan csomag is, amivel magad formázhatod meg álmaid nőjét/férfiját gyurmából, illetve akár köthetsz is magadnak egy álom-pasit. (Nem is értem, hogy ez az utóbbi nőiben miért nem létezik.)

Hát nem aranyosak...? :) (Ez legalább kreatív...)10. WILSOOOON!!!!
Nem fejtem ki, miért találom bizarrnak. Aki látta a Számkivetett (Cast away) c. filmet, az tudja, aki nem, az ezért ne nézze meg, de akár meg is nézheti. Akkor már tudni fogja, ki az a Wilson és hogy miért nem szeretne vele egy szobában tartózkodni.
Azért ez ajándéknak egészen ötletes... :)Na, te melyiket akarnád ajándékba...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Web Analytics